Cinc anys de l’Operació Plom Fos sobre Gaza

Joves d’Esquerra Verda va participar dissabte a la tardaa la concentració de record de l’Operació Plom Fos que fa cinc anys va dur a terme l’estat d’Israel contra la franja de Gaza. La mobilització, convocada per Aturem la Guerra, BDS Catalunya, JUNTS, la Comunitat Palestina i Dones x Dones, va tenir lloc a la plaça Sant Jaume de Barcelona. “Els responsables segueixen impunes. No es tracta d’una catàstrofe natural, sinó d’una política deliberada d’Israel”, va recordar la responsable de Moviments Socials i Cooperació de JEV, Júlia Boada. “El bloqueig i la impunitat continuen”, va afirmar. Boada també va denunciar les complicitats del govern català amb el govern d’Israel. “¿Com pot pretendre Artur Mas tenir la legitimitat política i moral per encapçalar un procés d’autodeterminació de Catalunya quan cita com a exemple a seguir un Estat que ocupa militarment Palestina i nega aquest mateix dret democràtic al poble palestí?”, recorda el manifest unitari elaborat per a l’ocasió. Podeu llegar el manifest A CINC ANYS DE L’ OPERACIó “PLOM FOS” aquí.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *