JEV participa a la conferència europea “LGBT RIGHTS. Europe, let’s move on!”

Joves d’Esquerra Verda ha participat aquesta darrera setmana a la conferència “LGTB RIGHTS. Europe, let’s move on!”, que va ser promoguda per tres parlamentaris del Grup Verd Europeu: Ulrike Lunacek, Marije Cornelissen i Raül Romeva. A la conferència hi van assistir representants de la Comissió Europea, el Consell Europeu, diverses ONG i partits verds europeus. A més, hi van assistir representants de nou entitats LGBT catalanes convidades per ICV, membres de l’àmbit LGBT+ d’ICV i una delegació de Joves d’Esquerra Verda,encapçalada per Laura Cañadas, responsable de la sectorial de Llibertats Sexuals. Al llarg del debat es van abordar de les diverses situacions que es donen als diferents territoris de l’Unió Europea tant des de la realitat legal com social en el que fa referència als drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, i es van establir les bases per avançar de manera conjunta establint un full de ruta per la propera legislatura per la plena equiparació de drets de les persones LGBT a tots els països membres de la UE. Des de JEV també celebrem que avui dimarts s’hagi aprovat al Parlament Europeu l’informe Lunacek que dóna el tret de sortida per la consecució d’aquests drets.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *