JEV escull Delfina Rossi com a candidata jove a les europees

Joves d’Esquerra Verda va reunir dissabte 8 de febrer el Consell Nacional, màxim òrgan de decisió entre assemblees, per debatre sobre l’actualitat política i preparar la campanya de les eleccions europees del maig del 2014, a més de tractar els reptes organitzatius del proper any. L’organització ha fet una valoració molt positiva de l’Assemblea Oberta “Ara és demà”, tant pel volum de persones assistents com per les noves dinàmiques de debat que van tenir lloc durant el matí del dia 1 de febrer. La coordinació nacional, Pau Planelles i Anna Rovira, han manifestat que un dels principals reptes és incrementar la participació de gent jove dins d’aquest espai. Pel que fa a la preparació de la campanya de les eleccions europees del maig del 2014, el Consell Nacional ha escollit Delfina Rossi com a candidata jove, gràcies a l’aval de 40 militants (el doble del previst al Reglament). Rossi és assistent de l’actual eurodiputat d’ICV, Raül Romeva, i va ser coportaveu de la FYEG. és membre molt activa de la sectorial de Relacions Internacionals tant de JEV com d’ICV. També s’ha aprovat la ponència del document “Portem la revolució jove a Europa”, base del programa electoral de JEV, que es debatrà a una convenció nacional que tindrà lloc el 30 de març. Finalment, s’ha donat el tret de sortida de la 5a edició del Premi Carme Casas, un guardó que l’organització política juvenil atorga conjuntament amb la Fundació Nous Horitzons. També s’han ratificat les noves responsabilitats al capdavant de les sectorials d’Immigració i Educació i Universitats, en mans d’Héctor Solà Martínez i Cinta González Sentís, respectivament.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *