JEV exigeix a Javier Hurtado que es disculpi públicament pels tics feixistes

El passat divendres 7 de febrer a Tarragona, en el transcurs d’una concentració pacífica contra la reforma de la llei de l’avortament que va tenir lloc a la sortida d’una conferència del diputat del PP i regidor de Tarragona Alejandro Fernández, el militant de NNGG, Javier Hurtado Mira, va increpar als i les manifestants enviant-les a les dutxes, i dirigint-se a una noia va afegir “Ets molt lletja, t’haurien d’haver avortat per malformació”. Els i les manifestants protestaven davant el PP com a rebuig a unes declaracions que Fernández havia emès, en què havia assegurat, entre d’altres coses, que l’avortament s’havia convertit en un recurs còmode per a les dones i que hi ha decisions que no poden correspondre només a aquestes. Des de Joves d’Esquerra Verda condemnem i volem denunciar l’actitud del militant de NNGG de Tarragona, Javier Hurtado Mira, i exigim una disculpa formal i pública de l’organització a la qual pertany. Alhora rebutgem les declaracions de Fernández i exigim la retirada immediata de la reforma de la llei de l’avortament que el senyor Gallardón vol imposar tot fent retrocedir els drets de les dones. En aquest sentit, Joves d’Esquerra Verda va ser present dissabte 8 de febrer a les diferents concentracions que es van dur a terme arreu del territori. Protestar contra una reforma de la llei de l’avortament retrògrada, que vol fer tornar les dones a la caverna i que no ens deixa decidir lliurement sobre el nostre propi cos és avui la nostra eina més potent per fer veure al PP i al ministre Gallardón que no ens faran callar. Seguirem lluitant no només en aquesta setmana de lluita que culmina el proper dia 14 a la delegació del govern sinó sempre en favor del dret al propi cos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *