Surt el número 108 de Jovent, centrat en els mitjans de comunicació

La revista Jovent surt aquesta setmana al carrer amb els mitjans de comunicació i el seu paper en el context actual com a tema central. L’edició 108 de la publicació de Joves d’Esquerra Verda dóna veu als silencis mediàtics explicant l’Anuari que anualment elabora MediaCat sobre aquells temes que no apareixen als mitjans tradicionals. Jovent analitza també quins són els perfils més habituals a les tertúlies polítiques dels principals programes matinals de ràdio i televisió de Catalunya. Les pàgines centrals de la revista van a càrrec del responsable de comunicació d’ICV, Marc Rius, que analitza el paper dels mitjans a l’hora d’explicar la democràcia i se centra especialment en el rol de la televisió, un mitjà que cal no menystenir, segons Rius. Finalment, l’entrevista d’aquesta edició és a Magda Bandera, coordinadora editorial de La Marea, un dels mitjans sorgits després del tancament del diari Público. Malgrat centrar en els mitjans de comunicació bona part de les pàgines d’aquest Jovent, el número també analitza el conflicte de l’emancipació juvenil, tant des del punt de vista de qui encara no ho ha pogut fer com dels que ho van fer fa uns anys en plena bombolla immobiliària. La pobresa energética, que cada cop afecta a més famílies; la taquilla inversa, com a mètode per sobreviure a un preocupant 21% d’IVA cultural o el conflicte sahrauí, que fa dècades que s’allarga, són alguns dels altres temes del número 108. Pots llegir tots els articles aquí.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.