JEV i ICV fan seves les propostes del CNJC per a les europees

El cap de llista d’ICV a les eleccions europees, Ernest Urtasun, així com la candidata jove, Delfina Rossi, s’han reunit aquest dimarts al matí amb el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Sergi Contreras, i la secretària Lucía de Frías per tal de rebre les propostes incloses en el Document d’Incidència que la plataforma d’entitats juvenils ha elaborat, sota els eixos de polítiques econòmiques, participació i qualitat democràtica, emancipació i ciutadania i drets civils. Acompanyat de la Coordinació Nacional de Joves d’Esquerra Verda, Pau Planelles i Anna Rovira, Urtasun s’ha compromès ja a incorporar totes les propostes que passin per la democratització de les institucions econòmiques i la creació de llocs de feina. En aquest sentit, des de JEV han coincidit a remarcar que, de cara a la Convenció Nacional del 30 de març a Blanes, desgranaran una proposta que garanteixi els drets de les persones joves en situació d’exili. Totes les parts s’han mostrat obertes a participar a debats de cara a les eleccions, així com a innovar en els formats dels mateixos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *