JEV manifesta el seu rebuig al nou pla de conca de l’Ebre

Els Joves d’Esquerra Verda de les Terres de l’Ebre volem manifestar el nostre neguit a l’aprovació del nou Pla de Conca de l’Ebre aprovat pel Consell deMinistres aquest passat divendres 28 de febrer de 2014. Les JEV ebrenques considerem que aquest Pla ha estat aprovat de forma autoritària i de forma imprevista. El Pla de Conca afectarà severament al Delta de l’Ebre i a tot l’ecosistema que comporta. Per totes aquestes raons, nosaltres donem tot el nostre suport a la Plataforma en Defensa de l’Ebre i lluitarem un altre cop pel nostre riu i per les nostres terres. Volem fer una crida a la ciutadania catalana per tal que ens donin suport a la lluita en defensa de l’Ebre ja que el problema no pot ser només ebrenc sinó de tots els catalans i catalanes. Tots junts (institucions, ciutadania…) podem tornar a guanyar. Tornarem a lluitar, tornarem a vèncer! Terres de l’Ebre, 1 de març de 2014

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *