Convocada la 5a edició del Premi Carme Casas per a treballs de recerca del Batxillerat

ElPremi Carme Casas, convocat conjuntament per Joves d’Esquerra Verda i la Fundació Nous Horitzons, va néixer amb la voluntat de reconèixer la tasca d’investigació que fa l’alumnat del Batxillerat amb els treballs de recerca en els camps de la memòria històrica, l’ecologia, la participació i la democràcia i la cooperació, entre d’altres. Porta el nom de Carme Cases per contribuir al reconeixement i la memòria d’una lluitadora antifranquista per les llibertats i la democràcia, membre de la JSU i del PSUC, una dona que simbolitza tota una generació de lluitadores anònimes i lluitadors anònims i a qui devem molt com a societat. A més a més, l’edició d’enguany és la primera després de la mort de Casas, a finals de l’any passat. Els treballs han d’estar escrits en català, es podran presentar a la seu de la Fundació Nous Horitzons fins al 30 d’abril de 2014, i el treball premiat es donarà a conèixer a finals del juny d’aquest mateix any. El premi consisteix en 500 euros per a l’alumne o l’alumna, 500 per al centre en concepte de material escolar i la publicació del treball. El jurat valorarà l’originalitat de la recerca i la temàtica, entre d’altres aspectes formals, així com l’interès de la publicació del treball. Finalment, el premi al treball guanyador de la 4a edició, “L’enfosquiment global” de Marta Vallvé, serà atorgat abans de l’estiu.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *