Culmina el procés d’integració de Fiare a Banca Popolare Etica

Dissabte 29 de març s’ha celebrat a Barcelona la tercera Assemblea estatal de Fiare- Banca ètica que ha tingut com a element central la culminació del procés d’integració amb Banca Popolare Etica (Itàlia). L’assemblea, que ha reunit més de 300 persones d’arreu de l’estat, s’ha fet per primer cop a Barcelona donant suport així a la gran implantació de la cooperativa de crèdit als darrers anys a casa nostra. Barcelona va acollir també divendres al matí la reunió del consell d’administració de la cooperativa, composat per una majoria de dones i amb presència del conseller de l’àrea a nivell estatal, Peru Sasia. és un fet simbòlic però important, donat que es passa a ser un projecte de Banca ètica ubicat per ara a dos països europeus. Divendres a la tarda Fiare-Banca ètica va organitzar un acte públic que comptà amb la presència d’Ugo Biggeri, president de Banca Popolare Etica (BPE) i Peru Sasia, president de Fiare i conseller d’àrea. Sota el nom “Nous horitzons d’un Projecte europeu” els ponents commemoraren el quinzè aniversari de Banca Popolare Etica a Itàlia i van situar els objectius que permetran assolir l’ampliació de serveis de l’operativa bancària a la tardor. A continuació, diverses cooperatives van debatre sobre la “Construcció d’una banca ètica cooperativa, un repte col·lectiu”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.