Joves d’Esquerra Verda de Barcelona celebra la seva XII Assemblea

El passat dissabte 5 d’abril JEV Barcelona va celebrar la XII Assemblea. Aquesta va comptar amb l’assistència i participació de bona part de la militància de la ciutat de Barcelona, a més de les personalitats assistents com a convidades per donar suport a la coordinació entrant. L’assemblea d’enguany es presentava com a especialment rellevant donat el relleu de la Coordinació al capdavant de l’agrupació. Així doncs el Gerard Sentís i la Carla Vidal, als quals cal agrair extensament el seu esforç i dedicació durant els anys al càrrec, van deixar pas a la nova Coordinació formada per l’Anna Ruano i la Sara Ledesma. Una proposta molt feminista, que conjuntament amb un renovat Equip de Coordinació van marcar un pla de ruta ambiciós i centrat en elements com la reducció de les desigualtats a la ciutat de Barcelona, l’emigració juvenil, la crítica al model neoliberal imposat pel govern de la ciutat i la defensa de polítiques socials, d’esquerres i ecologistes a favor de la Barcelona del 99%. Durant l’assemblea es va debatre sobre l’informe de gestió 2012-2014, la carta de funcionament de JEV-Barcelona i el document polític que marca les línies a seguir per JEV-Barcelona en els propers anys. Així com les diverses resolucions centrades en temàtiques com la regulació del treball sexual, els drets LGTB, la celebració de la proclamació de la II República, la campanya BCN en Venda, el concepte d’Smart City i el model que hi amaga al darrera i l’agermanament amb Jüne Grüne de Viena a través del programa Twinning Cities de la FYEG. A banda del parlament inicial del Ricard Gomà, l’assemblea va poder comptar en la seva part final amb els parlaments de la nova Coordinació, de l’Anna Rovira i en Pau Planelles, Coordinadors Nacionals de JEV i dels Coordinadors d’ICV Barcelona, la Montse Aguilera i en David Cid. Des de l’organització agraïm tota la feina feta a la coordinació sortint i desitgem els majors èxits i la millor de les sorts a la coordinació entrant.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.