JEV i AJ participen en una acció conjunta per denunciar les polítiques de la Troika

El passat divendres Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove van realitzar una acció directa conjunta davant de la Seu de la Comissió Europea a Barcelona amb l’objectiu de denunciar que les polítiques de la Troika són un atemptat contra els i les joves que es veuen obligats a buscar oportunitats en d’altres països. A l’acció també hi van participar Ernest Urtasun i Lara Hernández (candidata de les joventuts d’IU), jove espanyola que ha hagut de marxar a Berlin a cercar feina, per tal d’exigir unes polítiques que permetin tenir un futur digne als i les joves ja que “si la UE segueix amb aquestes polítiques que estan matxacant a la gent jove, el projecte europeu no té futur” va declarar Urtasun. D’aquesta manera, Urtasun i Hernández van voler denunciar les condicions “impossibles” en les que viuen molts i moltes joves catalans i espanyols que han d’anar a buscar feina a d’altres països convertint-se en “refugiats socials”. “I a sobre els que han de marxar no tenen cap mena d’acompanyament de les administracions”, va lamentar el cap de llista d’ICV-EUiA alhora que es va dirigir al PP i a CiU per recriminar-los que “amb un 50% d’atur juvenil a casa nostra i mentre els joves marxen no es pot dir que estem sortint de la crisi”. Des de JEV i AJ reclamem un pla de xoc contra l’exili juvenil per tal de tenir un present i futur dignes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.