JEV dóna suport a la campanya de foment del vot el 9-N “per decidir-ho tot”

La Coordinació Nacional de Joves d’Esquerrra Verda, Pau Planelles i Anna Rovira, han participat avui a la presentació a les portes del Parlament de la campanya de foment del vot del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma que aplega més de 90 entitats juvenils de tota mena. Sota el lema “#hitenimdret” i un vídeo, Planelles ha dit que, més enllà de refermar el seu compromís amb la consulta, “volem confrontar l’atur juvenil i la manca d’accés a l’habitatge amb els discursos triomfalistes del Govern” durant el Debat de Política General d’aquesta setmana. Per això, el coordinador nacional de JEV ha fet èmfasi que “avui qui més situa el 9-N com a monotema són aquells que renuncien a campanyes pel vot als 16 anys com #hitenimdret”, en al·lusió directa a les joventuts del PSC i C’s. “S’omplen la boca de defensar els drets del jovent però avui no hi són”, ha denunciat. En la mateixa línia, Planelles ha conclòs lamentant que “el PSOE renunciés ahir al debat Monarquia-República a l’Estat espanyol i la JSC faci el mateix avui amb el dret a decidir-ho tot del jovent català”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.