L’edició 110 de la revista Jovent surt al carrer

Joves d’Esquerra Verda ha tret al carrer aquesta setmana l’edició 111 de la seva revista, Jovent. Aquest número, previ a l’Assemblea Nacional de l’organització juvenil, té les eleccionns municipals del maig a l’horitzó i fa especial incidència en el procés sobiranista. Així doncs, sota el títol “Ciutats i pobles per canviar-ho tot”, el tema central recull les reflexions i debats duts a terme durant el procés de la XII Assemblea Nacional. Coincidint amb el procés sobiranista que es viu a Catalunya, i fugint de l’actualitat més immediata, Jovent entrevista la vocal de la Junta d’òmnium cultural i periodista de Catalunya Ràdio, Rita Marzoa qui fa especial èmfasi amb el dèficit democràtic que patim a tots nivells. També s’analitza el procés viscut a Escòcia de la mà de la gent jove del Partit Verd Escocès. El número 111 de la publicació inclou un repàs a diversos casos vinculats a CIU i a la família Pujol, repassa els atacs sobre la Franja de Gaza viscuts aquest passat estiu i explica l’experiència de El cine secreto, una organització que utilitza el cinema com a instrument d’inclusió social al barri del Raval de Barcelona. Jovent surt al carrer amb 15.000 exemplars que seran repartits arreu de Catalunya, amb especial incidència a les universitats. També es publica a la pàgina web oficial de la revista.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *