L’Assemblea Nacional de JEV debat i aprova resolucions sobre tots els eixos polítics

La XII Assemblea Nacional de Joves d’Esquerra Verda, reunida el cap de setmana passat a Mollet del Vallès, també va servir per aprovar tot un seguit de resolucions que abarquen tots els eixos polítics vigents avui a la nostra societat: el social, el nacional, l’ètic. Així, en destaca especialment la resolució sobre l’escenari polític del nou 9-N (aprovada amb un únic vot en contra), en la qual es critica que el PP tingui al·lèrgia a qualsevol expressió democràtica i que CiU hagi trencat la unitat proconsulta amb el procés participatiu promogut pel Govern com a succedani de la consulta amb garanties democràtiques i un procés deliberatiu que interpel·li el conjunt de la ciutadania. En l’apartat propositiu, es crida a la mobilització social el proper 9 de novembre, ja sigui participant de qualsevol de les expressions que s’hi donin, com ara el procés promogut pel Govern o bé la recollida de signatures per lliurar a instàncies internacionals. Igualment, a la vista dels canvis constants com la impugnació que el Govern de Rajoy ja ha iniciat, JEV es compromet a actualitzar permanentment el seu posicionament de manera col·lectiva i recollint la pluralitat de la militància. D’altres resolucions debatudes i aprovades per unanimitat han estat la del Consell de Redacció de la revista Jovent per seguir impulsant la publicació de JEV; per un país laic; per una Europa compomesa amb els drets humans i contrària a les majories polítiques retrògrades de conservadors i socialdemòcrates; contra l’auge de l’extrema dreta i per la unitat contra el feixisme i el racisme; per la confluència de les esquerres a les properes eleccions municipals; per uns trens dignes i contra el projecte Castor a les Terres de l’Ebre; contra la imputació de sindicalistes per participar a vagues generals com si fos un delicte; per una gestió democràtica de la nova T-Mobilitat; per un calendari de tancament de les centrals nuclears; contra la BCN en Venda de CiU i PP; per celebrar les victòries en la lluita contra la LGTBfòbia; i pel tancament dels CIEs. Tots aquests documents es trobaran disponibles en breu al web joves.cat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *