Joves d’Esquerra Verda denuncia la pista de gel de Plaça Catalunya

Joves d’Esquerra Verda Barcelona va protestar ahir contra la Pista de Gel que per tercer any consecutiu torna a ocupar la Plaça de Catalunya tot privatitzant-la. A més a més, aquest any també ha tingut cabuda la denuncia sobre els 240.000 euros procedents de la taxa turística que l’Ajuntament destinarà a il·luminar els arbres de la plaça i a promocionar a l’exterior de la instal·lació la candidatura de la ciutat als Jocs d’Hivern del 2026 i de la celebració a Barcelona de la final del Grand Prix de Patinatge Artístic. “Aquests 240.000 euros són diner públic que hauria de ser per compensar els usos que el turisme fa a la ciutat, per invertir en millores socials al barri de la Barceloneta, i que en canvi servirá per finançar una pista de gel al servei d’un gran esdeveniment antiecològic” va dir Ricard Gomà, president d’ICV-EUiA a Barcelona. Des de JEV-BCN es va desplegar la pancarta de “Barcelona en venda. Raó: Xavier Trias” que forma part de la campanya de l’agrupació de “BCN en venda”, on es denuncien les polítiques antisocials que el govern de Convergència i Unió està duent a terme a la ciutat de Barcelona. Podeu consultar les imatges de la campanya aquí.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *