JEV demana per carta a la Generalitat que s’expliqui sobre la trobada neonazi a l’Anoia

A continuació, reproduïm la carta que la Coordinació Nacional de Joves d’Esquerra Verda, Anna Rovira i Pau Planelles, ha fet arribar aquest matí al director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, sobre la polèmica estada a una casa de còlonies de les joventuts del partit racista i xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC). Paral·lelament, aquest dilluns les diputades d’ICV-EUiA al Parlament Lorena Vicioso i Laura Massana entraran una bateria de preguntes escrites al Govern. “Senyor, Ens adrecem a vostè perquè, a través dels mitjans de comunicació, hem tingut coneixement que aquest cap de setmana se celebrarà a un alberg de la comarca de l’Anoia, pertanyent a la Xarxa Catalana d’Instal·lacions Juvenils, adscrita al Departament de Benestar Social i Família i directament relacionada amb la Direcció General de la qual vostè és titular, una trobada de presumpta apologia neonazi, a càrrec de joves pertanyents a la xenòfoba Plataforma per Catalunya (PxC). En aquest sentit, li exigim la seva intervenció per evitar que els espais de què podem disposar el conjunt d’entitats juvenils del país, sota valors basats en el respecte a la pluralitat i a la diferència democràtiques, no siguin un espai d’apologia dels valors del racisme i del feixisme, tal com ja han manifestat Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Igualment, li demanem que assabenti d’aquests fets i de la nostra queixa formal la consellera Munté i el president Mas, com a coneixedors que són de l’auge de l’extrema dreta els darrers temps. N’esperem resposta al més aviat possible.”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.