JEV publica el pressupost per a l’exercici 2015

Joves d’Esquerra Verda ja ha publicat al seu web oficial el pressupost per a l’any 2015, que podeu trobar clicant aquí.

Coincidint amb el Dia Internacional contra la Corrupció, l’organització vol esdevenir, un any més, un exemple de transparència obrint les portes a tothom qui vulgui per tal d’explicar com ens financem i a què dediquem els nostres recursos. JEV considera que accions com aquesta són clau en un moment on la corrupció és un dels principals problemes per a la ciutadania catalana i espanyola. Després d’haver aprovat els comptes en la reunió del Consell Nacional del passat 29 de novembre, ara es dóna compliment a la convicció que cal lluitar des de la transparència i l’honestedat d’una organització amb història i sense res a amagar.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.