JEV de Sabadell celebra la seva Vª Assemblea Local Anual

Aquest diumenge s’ha celebrat la V Assemblea Local Anual de Joves d’Esquerra Verda Sabadell, màxim òrgan de presa de decisions de l’organització local entre les assemblees ordinàries, que es reuneix un cop l’any per tal de renovar el camí que prendrà de cara al curs següent.

L’informe de gestió, aprovat per totes les participants, ha volgut destacar la tasca de projecció de l’organització a la ciutat durant el present curs, posant l’accent en els diferents debats, actes i accions al carrer organitzades per JEV Sabadell, o en les que ha participat activament. També s’han renovat les línies estratègiques de cara a l’any següent, així com les propostes organitzatives i comunicatives. Els documents, aprovats per unanimitat en tots els casos, han passat per un procés de debat per tal d’incorporar les esmenes i consideracions de la militància que ha participat del procés assembleari.

També hi ha hagut un canvi en la coordinació local, fins ara formada per Joan Carles Claveria i Mireia Martí: d’ara en endavant, assumiran aquesta funció l’Ignasi Hernández i l’èlia González, única candidatura presentada, ratificada per la totalitat de l’assemblea. El camí a seguir que es marca aquesta nova coordinació és el creixement en militància, i per tant en activitat, cosa que recull clarament el lema de l’assemblea, “Tu ets la nostra força”. En paraules de l’èlia, “aquest any invertirem esforços en fer partícip al jovent de Sabadell de la construcció d’un projecte de ciutat frontalment oposat a l’actual desmantellament de l’estat del benestar”.

A la cloenda de l’assemblea s’ha presentat també un vídeo amb el recull de tota la activitat del curs, i han intervingut la Naila Caballero, coordinadora d’ICV Sabadell, que ha destacat la feina de la militància de JEV al si d’Iniciativa en el seu procés de renovació, animant a la participació i a enfortir aquest enllaç. També ha intervingut el Pau Planelles, coordinador nacional de Joves d’Esquerra Verda, celebrant la tasca de l’organització local, i reforçant la idea de creixement, fent-la extensiva a la agrupació comarcal, i donant forces pels períodes electorals que s’acosten

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *