JEV posa en marxa una campanya contra les polítiques de Mas i Rajoy

Joves d’Esquerra Verda ha engegat una campanya a través de les xarxes socials per criticar les polítiques que porten a terme Artur Mas i Mariano Rajoy. La dreta ens sotmet, tant a Catalunya com a Espanya, a polítiques que comporten un futur gens esperançador, especialment per les generacions més joves. Les seves idees neoliberals ens imposen retallades i austeritat, opacitat i manca de transparència, menyspreu de l’Estat del Benestar retallant en salut, educació i en polítiques socials, al mateix temps que no parem de conèixer nous escàndols de corrupció.

A Catalunya, Artur Mas pretén continuar regalant Catalunya als poderosos, mentre retalla en salut i educació i es nega a votar a favor d’una llei de renda garantida de ciutadania. I sí, seguirà perdonant culpes a personatges com Millet i Pujol, mentre els imputats de CiU continuen en augment. I al mateix temps a Espanya, Mariano Rajoy i el govern amb majoria absoluta del Partit Popular, seguirà rient-se de la ciutadania parlant de que la crisi s’ha acabat i que la corrupció mai ha existit. Seguirem tenint un president que s’amaga, que no concedeix preguntes i que s’envolta de Ministres incompetents. Però a més, seguiran negant el dret a decidir amb les seves polítiques antidemocràtiques.

Per tot això, Joves d’Esquerra Verda creu que un objectiu primordial d’aquest 2015 ha de ser derrotar-los, per acabar així amb les seves polítiques que hipotequen el nostre futur. Cal unir esforços per fer-los fora dels governs i les institucions, acabar amb el seu discurs de la por i demostrar que una altre manera de fer les coses és possible.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *