JEV celebra el primer Consell Nacional del 2015

Joves d’Esquerra Verda va reunir el passat dissabte el seu Consell Nacional, el màxim òrgan de decisió entre assemblees, que es convoca amb una periodicitat d’aproximadament dos mesos. La reunió va tenir lloc a la seu nacional de JEV a Barcelona i va servir per donar el tret de sortida al 2015. Josep Vendrell, secretari general d’ICV, va participar a la reunió amb l’objectiu de presentar el document per debatre a la Convenció Nacional d’ICV del 27 i 28 de febrer. La trobada respon a una esmena transaccionada de JEV per celebrar una assemblea nacional d’ICV cada dos anys (sense renovació de càrrecs si no ho demana un mínim de delegats, però sí amb debat i aprovació de l’informe de gestió), i ha de permetre bastir un model de societat just en el combat contra les desigualtats, net de corrupció i lliure en sobiranies.

El Consell Nacional de JEV, a més de reafirmar el rebuig a l’atac de Charlie Hebdo, amb l’aprovació per unanimitat d’una resolució, alhora que va destacar el perill d’islamofòbia de després dels atemptats i va mostrar el seu suport a la campanya d’UCFR “Stop Islamofòbia”. A més, mitjançant el debat i l’aprovació d’una altra resolució, el Consell Nacional va expressar el seu suport als socis de Syriza. També es va reiterar, a les portes del judici, el suport a l’Isma i el Dani, imputats per haver participat a una vaga general i empresonats provisionalment per ordre de la mateixa jutgessa del “cas 4-F”. Per altra banda, el Consell Nacional ha aprovat els plans de treball de les diverses sectorials que han de guiar l’activitat d’aquestes durant els propers dos anys, i ha aprovat el balanç econòmic del 2014 que estarà disponible al portal web en format obert durant aquesta setmana.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *