JEV participa a la I Jornada per una Fiscalitat Justa

Joves d’Esquerra Verda som una de les organitzacions que formem la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària, conjuntament amb sindicats de classe, la CONFAVC, l’MLP, Cristianisme i Justícia, GESTHA i altres. Per aquesta raó, “el gran èxit de la primera Jornada per una Fiscalitat Justa, celebrada dissabte 24 de gener durant tot el matí, és per a nosaltres un motiu d’alegria”, segons Gerard Domínguez, de l’Equip Coordinador Nacional. “En un moment d’austericidi, en què des de l’inici de la crisi s’han imposat mesures que impedeixen la prosperitat i la redistribució, aquest esdeveniment es feia imprescindible”, ha destacat el jove ecosocialista.

Durant tot un matí, es va parlar dels efectes que la fiscalitat en la generació de condicions per a la igualtat, es van trencar tòpics relatius a impostos i es van analitzar exemples nacionals i internacionals de lluita contra l’evasió i el frau fiscals.

La revista Jovent va tractar el tema de la fiscalitat de forma extensa en el seu número 106. Podeu recuperar-ne el tema central aquí.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.