JEV participa a la 50a Assemblea del CJB

El passat dissabte el Consell de la Joventut de Barcelona va celebrar la 50ª Assemblea General Ordinària. Ho va fer a Cant Batlló, un espai referent de les lluites veïnals i l’empoderament ciutadà. A l’Assemblea es va renovar gran part del secretariat, on JEV hi segueix sent present a través de la Laura Cañadas, i Maria Hernàndez de l’Associació Sinvergüenza va agafar el relleu d’Albert Claret en la presidència del CJB. Joves d’Esquerra Verda va participar a l’Assemblea en la que es van aprovar 7 resolucions, una d’elles presentades per JEV i que portava per títol “No al TTIP”, i en la que es mostrava el rebuig al TTIP per suposar una pèrdua de democràcia i transparència per cedir el poder a les multinacionals (la podeu llegiraquí). En aquest sentit, també es va aprovar una resolució i un decàleg de 30 propostes agrupades en 10 eixos per tal de situar les problemàtiques de la joventut en ple debat polític.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.