JEV celebra la diada de Sant Jordi amb la mirada posada a les eleccions municipals

Joves d’Esquerra Verda elabora cada any un punt de llibre coincidint amb la diada de Sant Jordi, dia del llibre. Aquest any el punt s’emmarca en la precampanya de les eleccions municipals, que tindran lloc el proper 24 de maig. Així doncs s’ha decidit recuperar el lema de la XII Assemblea Nacional de JEV “A per totes! Ciutats i pobles per canviar-ho tot’ ja que “reuneix perfectament una idea que JEV fa temps que defensem, és necessari assolir els municipis si es volen canviar les coses realment” ha declarat la coordinació nacional. Davant de les dificultats que el món de la cultura travessa durant els últims anys per culpa de les polítiques neoliberals imposades per la Troika cal que el món local doni suport a l’accés i difusió de la cultura, convertint-se en un pilar per al sector. Cal començar a canviar el poc suport que les administracions públiques ofereixen a la cultura, i un canvi de polítiques en els ajuntaments seria, se’ns dubte, un gran pas. Per tant és important que es recolzin les iniciatives culturals que apareixen i reinventen el sector buscant la proximitat i complicitat de les persones usuàries. Iniciatives que emfatitzen la idea de que la cultura no és només un bé essencial per al desenvolupament personal, sinó que es converteix en un punt essencial per a la transformació de la societat que una organització com Joves d’Esquerra Verda creu cada cop més imprescindible. L’organització juvenil s’implica així un any més en la diada arreu del territori sortint al carrer, repartint llibres i roses, i muntant diverses paradetes. Així doncs es demostra que Joves d’Esquerra Verda manté la seva implicació amb la cultura en un to reivindicatiu i de defensa que en els últims anys s’ha fet més necessari que mai.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *