JEV i AJ presenten el vídeo de campanya de les eleccions municipals

Joves d’Esquerra Verda (JEV) i Alternativa Jove (AJ) han presentat avui el vídeo de la seva campanya “El meu poble/la meva ciutat, la nostra lluita” on mostren l’entrada a un ajuntament amb la intenció de canviar les polítiques que es porten a terme actualment des dels consistoris. Els últims 4 anys, sota el paraigües de la crisi, molts ajuntaments s’han convertit en un aliat més de les retallades i no han escoltat les necessitats de la ciutadania.

Per a les joventuts d’ICV-EUiA és molt important recuperar aquest primer front per combatre les desigualtats i la pobresa i començar a respondre als problemes reals de la gent. “Cal donar resposta a les necessitats de la gent, especialment en el cas de la gent jove, que pateix greument l’atur i l’exili juvenil” han declarat les coordinacions de JEV i AJ. Aquesta és la primer cita electoral d’aquest 2015 i el primer pas per a aconseguir iniciar una alternativa a les polítiques actuals.

Per tot això, Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove animen als i les joves a votar i mobilitzar-se el proper 24 de maig per començar el canvi que tant necessari és per a la gent jove en aquests moments.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *