JEV Tarragona reivindica les polítiques actives contra l’exili juvenil

Aquest dissabte l’agrupació territorial de Joves d’Esquerra Verda-Tarragona va realitzar un acte en el que va reivindicar la necessitat de polítiques especifiques que situin la joventut d’avui en les millors condicions per afrontar el present i el futur. Laura Fages, candidata número 3 a la llista d’ICV-EUiA de Tarragona va denunciar les retallades en polítiques socials, així com la disminució de la despesa pública en educació, l’eliminació dels ajuts a l’emancipació o la retirada de la targeta sanitària per aquells aturats que marxen del país.

Va afirmar que “aquestes mesures han generat que el jovent ens trobem en un estroncat procés emancipatori i per tant en una constant precarització de la nostra vida”. Fages va recordar que a Tarragona hi viuen més de 20.000 joves però que només hi ha 100 immobles destinats a lloguer social, fet que dificulta encara més l’emancipació juvenil. Finalment va concloure que “no volem un Ajuntament que decideixi què hem de fer els i les joves, sinó que ens doni veus i eines per poder-nos organitzar”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *