El Festa Roig celebra el seu 5è aniversari a Blanes

L’agrupació blanenca de Joves d’Esquerra Verda, conjuntament amb Alternativa Jove, ha celebrat aquest passat cap de setmana la cinquena edició del festival Festa Roig en el que cada any les agrupacions juvenils escullen una temàtica d’actualitat per reivindicar-la a través de concerts per dinamitzar l’oci alternatiu de la vila. Un cop consolidat el festival blanenc, amb més de 1.000 assistents cada any als concerts, JEV i AJ han volgut centrar l’edició d’aquest any especialment en reivindicar i donar suport als grups locals de la ciutat. Els governs de CiU i PSC cada cop posen més traves a la creació d’un model d’oci alternatiu per a tot el jovent, i impossibiliten als locals de la ciutat la música en viu durant l’estiu. Així doncs, aquest any les agrupacions han defensat la cultura i la música en directe dins del programa de la Festa Major de Santa Anna. Els grups convidats van ser d’estils de música diferents de la vila, com Loco Live, La Revuelta, Imperial Jade i Vikman3. Per tant, un cop més es mostra el compromís de JEV i AJ a Blanes per crear una alternativa per a la gent jove a Blanes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *