JEV crea una pàgina web dedicada exclusivament a la campanya pel 27S

La pàgina web és: http://eljoventsiquepot.cat/ Joves d’Esquerra Verda ha creat una pàgina web per a la campanya que ha preparat per a les properes eleccions parlamentàries del 27 de setembre. La campanya porta per lema “El Jovent Sí Que Pot” i crida a la gent jove a votar pel canvi, amb la il·lusió i esperança que aquest pugui fer-se una realitat a Catalunya. Per això exposa motius diversos, basats en idees de democràcia, transparència, participació, drets socials, dret a decidir, igualtat, compromís, lluita, dignitat i alternativa, entre molts d’altres que queden fixats en el programa, també en el programa jove, de la candidatura de Catalunya Sí Que Es Pot. En la web de la campanya es poden consultar les notícies més rellevants de la campanya, així com descarregar els materials de campanya per tal de compartir-los i conèixer quins són els candidats i candidates de Joves d’Esquerra Verda a la llista de Catalunya Sí Que Es Pot. A més, també es el programa jove, que engloba desenes de propostes en àmbits molts diversos per a canviar el present i el futur de la joventut del país.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *