JEV participa a les Marxes Estatals contra les Violències Masclistes

L’organització va ser present a les marxes que van tenir lloc a Madrid el 7N

El passat dissabte, Joves d’Esquerra Verda va ser present a les Marxes Contra les Violències Masclistes que es van celebrar a Madrid. Més de 100.000 persones vingudes d’arreu de l’Estat van tenir l’oportunitat de manifestar-se en contra del masclisme, els assassinats que aquest deixa o la trata de dones. Amb el lema “Ens volem vives”, la marxa va ser tot un èxit ja que va aconseguir congregar moviments feministes, partits polítics i sindicats, entre d’altres.

Les marxes han volgut fer visibles també altres violències masclistes que no es donen només en l’àmbit de la parella o ex-parella, com les agressions sexuals, les diferències que es donen a l’entorn laboral, social o relacions familiars, etc. JEV hi ha participat conjuntament amb la delegació de Dones amb ICV, que comptava amb més de 100 dones, i sota el lema propi “Ni una menys”.

Amb la participació a les marxes, Joves d’Esquerra Verda segueix reivindicant el caràcter feminista de l’organització i la importància d’impulsar projectes feministes i polítiques que lluitin contra el maltractament a les dones, els assassinats i el masclisme en general. En aquest sentit, JEV segueix denunciant les retallades que el Govern del Partit Popular ha aplicat al llarg dels darrers quatre anys en polítiques de protecció a la dona i en matèria d’igualtat.

Amb el fil violeta posat, l’organització juvenil ja està preparant la campanya de cara al 25 de novembre, el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència a la Dona.