Anna Rovira, candidata a les eleccions del 20D per la llista d’En Comú Podem

Josep Vendrell serà el candidat d’ICV i Dolors Camats formarà part del tancament de la llista

Ja s’han publicat al BOE les candidatures de les diferents llistes que concorreran a les eleccions generals del proper 20 de Desembre. Iniciativa per Catalunya Verds concorrerà a la llista confluent d’En Comú Podem, juntament amb companys i companyes d’Esquerra Unida i Alternativa, Barcelona en Comú, Podem i Equo. La formació ecosocialista vol aportar a la candidatura valors d’esquerres, ecologistes i feministes, així com la defensa del dret a decidir, els drets dels treballadors i treballadores i la capacitat de lluitar contra les desigualtats des del món local.

Josep Vendrell ocuparà el tercer lloc de la llista, sent el candidat d’ICV com així va escollir la formació en primàries fa unes setmanes. En el número 17 de la llista hi haurà Anna Rovira, coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda i candidata jove d’aquestes eleccions. L’organització juvenil valora positivament la suma en el procés de confluència com la millor manera de garantir unes polítiques que responguin a les greus necessitats actual de la gent jove és guanyar i sumar més enllà d’ICV. “Volem contribuir al canvi per tombar el govern del PP i Mariano Rajoy i les seves polítiques, que ens condemnen, a la gent jove, a la precarietat o l’exili” ha assegurat Anna Rovira.

D’altra banda Dolors Camats, coordinadora nacional d’ICV, formarà part del tancament de la llista com expressió del compromís de formació en la candidatura. “ICV hem defensat els processos de confluència en aquest cicle electoral que va començar amb les eleccions municipals, que va seguir amb les eleccions al Parlament i acaba ara amb les eleccions al Congrés”, ha declarat Dolors Camats.