JEV no dóna suport ni al nou president ni al nou govern de Catalunya

Les joventuts ecosocialistes seguiran lluitant pels drets de la gent jove de la mà del grup de Catalunya Sí Que Es Pot

Després del ple d’investidura del passat diumenge 10 de gener, en el qual va ser investit President de la Generalitat Carles Puigdemont, Joves d’Esquerra Verda ha valorat avui el debat al ple del Parlament i la situació política actual de Catalunya. En aquest sentit, Pau Planelles, Coordinador Nacional, ha declarat que “Carles Puigdemont és un President de dretes i, com a tal, no pot tenir el nostre suport. Coneixem les polítiques que va protagonitzar al capdavant de l’ajuntament de Girona i entenem que no donarà resposta a la situació d’emergència social que viu actualment Catalunya” i ha criticat el full de ruta de la desconnexió unilateral, que ha qualificat de “irrealitzable”.

Per la seva banda, Anna Rovira, Coordinadora Nacional de les joventuts ecosocialistes, ha afegit que “el que necessitem és una alternativa de la mà de les forces d’esquerres, una alternativa que sí que doni resposta a les necessitats socials, que combati realment la corrupció i que lluiti per un referèndum per donar sortida al conflicte polític existent”.

Finalment, Joves d’Esquerra Verda s’ha compromès a seguir lluitant pels drets de la gent jove al Parlament de la mà del grup de Catalunya Sí Que Es Pot, posant l’atur, la precarietat i l’exili econòmic, situacions que pateixen especialment les persones més joves, en el centre de les seves propostes. Així mateix, també han mostrat un cop més el seu compromís amb el dret a decidir i la seva intenció de seguir teixint aliances a tot l’Estat i a Europa per a fer possible el referèndum.