Joves d’Esquerra Verda convoca la seva 13ª Assemblea Nacional

A la reunió del Consell Nacional, l’organització juvenil també valora els escenaris a Catalunya i la resta de l’estat després de les Eleccions Generals. 

Joves d’Esquerra Verda va reunir el seu Consell Nacional el passat dissabte, reunió en la qual es va convocar la 13ª Assemblea Nacional de l’organització, que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de maig a L’Hospitalet de Llobregat. El Consell Nacional va aprovar, també, l’enfocament de la ponència política que es debatrà a l’assemblea. Sota el títol “tot el que és jove ho fem nostre”, el document vol ser una reflexió sobre quin ha de ser el paper de Joves d’Esquerra Verda en el context polític actual i la situació de l’esquerra al nostre país.

El Consell Nacional també va valorar la situació política després de les eleccions generals, la constitució del Congrés dels Diputats i el Senat i la investidura de Carles Puigdemont com a President de la Generalitat, a més d’aprovar una resolució en contra del nou Pla Hidrològic Nacional i mostrar el seu suport a la convocatòria de manifestació del proper 7 de febrer a Amposta.

Finalment, a més d’aprovar el balanç econòmic del 2015 i el pressupost del 2016, que es faran públics a la web en el transcurs d’aquesta setmana,  es va acordar que la Trobada d’Estiu Miguel Núñez, que l’organització realitza cada any, tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de juliol a la masia de Can Sans (Viladasens).