JEV participa a la mobilització multitudinària a Amposta en defensa de l’Ebre

L’organització juvenil va donar suport a JEV-Ebre i a la unió de les joventuts sota el paraigües de les Joventuts en Defensa de l’Ebre

El passat 7 de febrer Amposta va ser l’escenari de la manifestació més multitudinària viscuda al territori, amb 50.000 persones, en contra del Pla de Conca de l’Ebre aprovat el passat mes de gener pel govern en funcions del Partit Popular. Des de JEV es va fer extensa la convocatòria a nivell nacional i van unir-se al front comú amb la resta d’agrupacions juvenils del territori, excepte el PP i C’s, per defensar el riu, el Delta i, en definitiva, el territori.

Les Joventuts en Defensa de l’Ebre, de les quals forma part JEV Terres de l’Ebre, valoren de forma molt positiva la convocatòria del tram jove de la manifestació i agreixen la participació de totes les persones joves que s’hi van voler sumar. El seu objectiu és lluitar al costat de la societat ebrenca deixant de banda les ideologies polítiques i posant per endavant el futur del territori i de la seva ciutadania. Un tema especialment rellevant pels i les joves “que busquem construir un territori on poder viure i no haver d’exiliar-nos fora de la nostra terra” com així van afirmar Laia Rovira i Llorenç Viña, coordinació nacional de JEV Terres de l’Ebre, en acabar la manifestació.

Des de Joves d’Esquerra Verda, i des de l’agrupació de JEV Terres de l’Ebre, continuarem lluitant per defensar no només l’Ebre, sinó tot el territori de les agressions que governs com el del PP volem imposar, i seguirem participant de les properes mobilitzacions de forma conjunta a través de les Joventuts en Defensa de l’Ebre.