JEV participa a Brussel·les a la Strategic Plan Meeting de la FYEG

L’organització juvenil va participar de les diverses activitats i xerrades que s’han portat a terme en el marc del SPM, com la visita al Parlament Europeu

Una delegació de Joves d’Esquerra Verda ha participat aquesta setmana, entre el 21 i el 24 de febrer, al Strategic Plan Meeting de la Federation of Young Europea Greens a Brussel·les. La trobada ha servit perquè les més de quaranta organitzacions membres de la FYEG, entre elles JEV, treballessin de forma plegada per establir els eixos principals de la federació per al proper any els quals seran aprovats a l’Assemblea General que es celebrarà el proper mes de maig a Praga.

En el marc del SPM, el dilluns 22, després de la visita a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les es va portar a terme una acció directa davant del mateix Parlament per cridar a la mobilització el proper dissabte, 27 de febrer, per reclamar els drets de les persones refugiades sota el lema “Defensa d’un passatge segur per als refugiats”. Unes mobilitzacions que es faran de forma simultània a tot Europa i en les quals JEV participarà des de Barcelona.

Finalment, cal remarcar que Joves d’Esquerra Verda es va alinear amb les organitzacions del Sud d’Europa que són presents a la FYEG per a consolidar un espai en el sí de la FYEG que representi les lluites i reivindicacions comunes d’aquesta zona europea per fer front a les actuals polítiques de migració, el desmantellament de l’Estat del benestar provocat per les polítiques d’austeritat neoliberals i la privatització de l’espai públic entre d’altres.