JEV celebra l’últim Consell Nacional de l’actual mandat a Sant Cugat

Gabino Martinez i Montserrat Mompió van ser proclamats com a candidatura a la Coordinacio Nacional de JEV en relleu d’Anna Rovira i Pau Planelles

El passat dissabte, 12 de març, Joves d’Esquerra Verda va reunir-se a Sant Cugat per celebrar l’últim Consell Nacional, màxim òrgan de decisió entre Assemblees, de l’actual mandat. El proper 7 i 8 de maig l’organització juvenil celebrarà la seva 13 Assemblea Nacional a l’Hospitalet de Llobregat sota el lema “Tot el que és jove ho fem nostre”.

L’Assemblea servirà per marcar els objectius polítics de cara als propers 2 anys, especialment pel que fa el posicionament de l’organització entorn les confluències i la transformació de les esquerres. A més, des de JEV volen que serveix-hi per “explicar d’on venim i recollir el millor de la nostra trajectòria política en un moment de forts canvis polítics” ha afirmat Pau Planelles, coordinador nacional. “De forma paral·lela al procés que està fent ICV a àmbit nacional, JEV també vol que aquest procés serveix-hi per fer-nos forts i aconseguir implicar els i les joves en la política”, ha afegit Anna Rovira, coordinadora nacional.

L’últim Consell Nacional de la formació ecosocialista també va servir per proclamar la nova candidatura a la Coordinació Nacional com a relleu d’Anna Rovira i Pau Planelles, l’única que s’ha presentat i ha aconseguit els avals necessaris, formada per Gabino Martinez, del Camp de Tarragona, i Montserrat Mompió, del Maresme. “Afrontem aquest repte amb moltes ganes, ens motiva i volem continuar fent créixer el projecte de JEV per fer-lo més útil per la societat, especialment per la gent jove”, ha declarat Montserrat Mompió. “És un projecte col·lectiu, que nosaltres tenim ganes d’encapçalar, però que sabem que no podrem fer sols. Per això la implicació dels territoris serà imprescindible”, ha afegit Gabino Martinez. Ara la candidatura haurà de ser ratificada en l’Assemblea Nacional del maig.

 

CdXGRb3WoAA1IL-