Ja és al carrer el Jovent 116!

El Jovent té una tirada de 15.000 exemplars que es reparteixen arreu de Catalunya i el número 116 es centra en temes de LGTBI+fòbia.

Una vegada més, i ja en són 116, surt al carrer una nova edició de la revista Jovent, la publicació trimestral de Joves d’Esquerra Verda. Aquest número se centra en la LGTBIfòbia arrel dels casos de bullying a les aules del nostre país. Així doncs, el tema central explica en primera persona la situació d’un col·lectiu minoritzat i silenciat que necessita visibilitat especialment entre la gent jove. Completen les informacions sobre aquesta qüestió la secció Cinc cèntims, amb dades proporcionades per l’Observatori contra l’homofòbia i un retrat d’aquesta entitat imprescindible en la lluita per la igualtat en la secció de Resistències.

Completen el número, la denúncia de la situació de les persones refugiades, amb un article escrit per la Plataforma Stop Mare Mortum després del seu viatge a l’illa de Lesbos; una explicació de la nova proposta de plans de conques, de la mà de la Plataforma en defensa de l’Ebre la reivindicació del 8 de març, una commemoració que segueix sent necessària, també entre els homes.

Entre altres qüestions, el Jovent 116 també fa balanç del primer any de Syriza al govern de Grècia i entrevista Gemma Galdón, experta en privacitat i tecnologia i membre de Podemos.

La revista té una pàgina web pròpia, www.revistajovent.cat, des d’on es poden consultar tots els articles online així com compartir-los a les xarxes socials.