“Nits de Cine” jornades de cinema de reflexió a Sant Boi

El proper dimecres 30 de març comença el cinefòrum “Nits de Cine” que engega Joves d’Esquerra Verda a Sant Boi per tal d’apropar el cinema de reflexió al públic, especialment el més jove, i obrir un debat després de la visualització de les diferents pel·lícules.

La primera pel·lícula d’aquest nou projecte serà La Vida de Brian (1979),  obra del grup britànic d’humoristes Monty Python, que es podrà veure i debatre el dimecres 30 de març a les 19h al local d’ICV de la localitat (Rambla Rafael Casanova, 13-15). L’entrada és gratuïta i a través del hastag #CineJoves es pot seguir i comentar el projecte a través de les xarxes socials.

El projecte “Nits de Cine” engegat per Joves d’Esquerra Verda Sant Boi, a més d’apropar el debat amb la pel·lícula “La Vida de Brian”, el 30 de març, també té programades les següents pel·lícules fins al mes juliol:

  • Dimecres 20 d’abril a les 19h al local ICV, Documental: Avi, et trauré d’aquí (En commemoració del 14 d’abril, dia de la República)
  • Dimecres 18 de maig a les 19h al local ICV, un capítol de la sèrie: Sí, Primer Ministre (Toc de sortida de la Festa Major Sant Boi)
  • Dimecres 22 de Juny a les 19h al local ICV, pel·lícula: Prayers for Bobby (En commemoració del Dia del Orgull LGTBi+, 28 de juny)
  • Dimecres 6 de juliol a les 19h al local ICV, pel·lícula: La Ola

Així, un cop més, l’organització juvenil demostra la seva implicació per, des dels territoris i les localitats, contribuir a unes societats crítiques i reflexives envers el seu entorn, especialment entre la gent jove.