3a Jornada de recuperació dels Búnkers de Blanes

Joves d’Esquerra Verda de Blanes juntament amb Alternativa Jove de Blanes per tercer any consecutiu organitzen la jornada de recuperació de la memòria històrica en motiu del dia de la república, amb l’objectiu de restaurar els búnkers de la guerra civil. La jornada té com a objectiu recuperar el patrimoni i la memòria, així com la preservació del simbolisme que suposen aquestes construccions de resistència contra el feixisme. Aquesta tercera jornada és un compromís adquirit entre les voluntàries i l’organització en l’edició anterior per tal de continuar els treballs i acabar engegant un itinerari de la memòria històrica que ressegueixi els vestigis i fets més destacats de la guerra civil a Blanes

Entre el bloc de matí i tarda hi haurà el dinar i la presentació del llibre Patrimonicidi, a càrrec de l’autor del mateix, l’arqueòleg Roger Molinas. Patrimonicidi, amb un llenguatge proper i en primera persona, posa damunt la taula les contradiccions i els conflictes d’interessos existents a l’arqueologia d’avui, molts dels quals no ens permeten anar més enllà en la recerca de les tres grans preguntes que sempre acompanyaran a la humanitat: qui som, d’on venim, cap on anem.

Podeu trobar tota la informació i les inscripcions a http://laguerracivilablanes.blogspot.com.es així com l’esdeveniment a Facebook