JEV ha participat aquest cap de setmana a l’11ª Assemblea Nacional d’ICV

Sota el lema “Iniciativa per guanyar” la formació ecosocialista ha renovat la direcció i ha establert nous objectius polítics en el camí cap a la confluència

Joves d’Esquerra Verda ha participat aquest passat cap de setmana, 9 i 10 d’abril, a l’11ª Assemblea Nacional d’Iniciativa per Catalunya Verds que ha tingut lloc a les Cotxeres de Sants de Barcelona. La delegació jove, amb més de 60 persones de JEV que hi han participat durant el cap de setmana, va estar encapçalada per Anna Rovira i Pau Planelles, com a portaveus i actuals coordinadors nacional de l’organització juvenil.

Durant el dissabte JEV va participar de forma molt activa en el transcurs de tota l’Assemblea, especialment en les comissions de debat del document polític de dissabte a la tarda, on es va demostrar la bona preparació i argumentació per part de la delegació. En el plenari de diumenge al matí, a més, una de les 16 resolucions aprovades pel conjunt de l’Assemblea va ser la presentada per l’organització juvenil, que sota el títol “Fem els drets joves!” denunciava l’actual situació precària dels i les joves i apostava per una sèrie de mesures per revertir la situació. Resolució que va ser aprovada de forma unànime pel plenari posant de manifest el compromís de les diferents organitzacions que conformen ICV amb la situació del jovent.

Així, des de JEV es fa una valoració molt positiva del procés assembleari d’ICV així com dels acord polítics assolits durant el cap de setmana, reafirmant el compromís amb les confluències més enllà dels escenaris electorals. Uns debats de present i futur que la formació juvenil també afrontarà de forma autònoma en la seva pròpia Assemblea dels propers 7 i 8 de maig i que ha de servir, entre d’altres coses, per posar sobre la taula la importància de tenir, dins del nou subjecte polític, un espai propi per a la gent jove.