“Més Joves que mai!”, homenatge de JEV a jubilats i jubilades de l’organització

Trobada de jubilats i jubilades de Joves d'Esquerra Verda

Joves d’Esquerra Verda va homenatjar divendres a les persones jubilades de l’organització, aquelles que històricament han dedicat part del seu temps a la joventut ecososialista. Representants de la Joventut Comunista de Catalunya, l’Entesa de Joves Nacionalistes d’esquerra, Joves amb iniciativa i Joves d’Esquerra Verda es van reunir a l’Espai jove Les basses, al districte de Nou barris de Barcelona, per recordar la feina feta al llarg de gairebé 40 anys.

Sota el títol “Més Joves que mai!”,  i a les portes de la XIII Assemblea Nacional de JEV, diverses generacions de l’organització van recordar anècdotes, campanyes electorals i moltes altres qüestions vinculades a una història de lluita i compromís amb la joventut i la classe treballadora.

Un cop finalitzat aquest homenatge, es va dur a terme el concert “Ballem, ballem que el món s’acaba”, obert al públic en general, a càrrec del grup 9 son.

Amb aquesta activitat, Joves d’Esquerra Verda encara la darrera setmana abans de l’Assemblea Nacional, màxim òrgan de decisió de l’organització, que se celebrarà a L’Hospitalet de Llobregat els dies 7 i 8 de maig.