Fem un pas endavant! Participem al debat de candidats i candidates joves.

Sota el nom de “Fem un pas endavant” tant el Consell de la Joventut de Barcelona  com el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya van organitzar el passat dimecres 15 de juny a la Casa Orlandai, un debat entre candidats i candidates joves a les eleccions generals del proper 26 de juny. El debat, moderat per la periodista Elisenda Rovira, es  va desenvolupar en forma de diferents cara-cara entre les formacions polítiques participants. Les preguntes van girar entorn a diversos blocs temàtics: educació i sistema educatiu, gènere i LGTBI, ocupació i precarització, política exterior, etc.

En el cas d’En Comú Podem ens representava la Montserrat Mompió, coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda, que ocupa el lloc 17 de la llista per Barcelona, que va explicar les propostes en matèria de joventut que hi ha al programa. És el segon debat jove on participa, entre els molts actes de campanya d’En Comú Podem arreu de Catalunya.