Guanyem el futur! Acte jove de campanya d’En Comú Podem

El passat divendres 17 de juny, Joves d’Esquerra Verda, juntament amb Alternativa Jove i el Cercle Jove de Podem van celebrar l’acte central jove de campanya d’En Comú Podem per a les properes eleccions generals del 26 de juny. Les diferents organitzacions polítiques juvenils es van arreplegar a la plaça Virrei Amat a Nou Barris. L’acte, amb el nom “Guanyem el futur, juventut i emancipació” va comptar amb la candidata jove d’En Comú Podem i coordinadora de Joves d’Esquerra Verda Montserrat Mompió, Josep Vendrell, candidat número 3, Marcelo Espósito, candidat número 8, Janet Sanz, tintenta d’alcaldessa, responsable d’ecologia urbanisme i mobilitat i regidora de de l’Ajuntament de Barcelona i Eduardo Garzón, economista i treballador pel govern de l’ajuntament de Madrid.

L’acte va aconseguir convocar al voltant d’unes 100 persones, tant militants de les organitzacions polítiques com de fora, i tant gent jove com gent gran. Les cinc persones ponents van insistir en la importàcia de la recta final de la campanya, donant energia al públic assistent i encoratjant-lo per esforçar-se encara més els últims dies que queden abans de les eleccions perquè, com deia Josep Vendrell a l’acte: “estem molt a prop de fer fora el PP i aconseguir un canvi real a tot l’estat ara que totes les forces polítiques d’esquerres anem de la mà per un objectiu comú”.

Joves d’Esquerra Verda, Alternativa Jove i el Cercle Jove de Podem continuen la campanya jove #GuanyemElFutur encartellant, repartint octavetes i publicant a les xarxes socials amb contingut de temàtica jove, explicant les condicions de vida de la gent jove, les problemàtiques que tenen (educació, habitatge, dret a vot, igualtat, oci, etc.) així com les solucions i les alternatives que proposen per a les eleccions.