Presentem la Trobada d’Estiu Miguel Núñez 2016 a Viladasens, Girona

Joves d’Esquerra Verda comença a preparar, com cada any, el que serà la Trobada d’Estiu Miguel Núñez 2016. Enguany se celebrarà a la casa de colònies Can Sans de Fellines a la localitat gironina de Viladasens el cap de setmana dels dies 9 i 10 de juliol. La Trobada d’Estiu de Joves d’Esquerra Verda és un espai de formació i debat que celebrem cada any al mes de juliol per cloure el curs polític amb l’anàlisi de l’actualitat i un fil conductor temàtic, sota el nom del lluitador antifranquista Miguel Núñez, històric dirigent de les JSU i posteriorment del PSUC. Cada any reunim més d’un centenar de joves d’arreu del país i convidats i convidades internacionals per debatre sobre diversos temes i preparar el proper curs.

Aquesta edició la temàtica principal serà les inmigracions, donada la crisi de persones refugiades dels últims mesos és un tema de molta actualitat i de rellevància social i política. La Trobada està oberta a tothom. No cal ser adherit o adherida a JEV. Els requisits són ser jove, tenir inquietuds, ganes de participar i formar-se. Per assistir a la Trobada d’estiu cal fer inscripció prèvia a: www.joves.cat/trobada/inscripcio, amb un preu de 30 euros que inclou l’allotjament, els àpats i tota la resta d’elements del cap de setmana. Tota la informació a www.joves.cat/trobada.