JEV Penedès-Garraf renova la seva coordinació territorial

El passat 31 de juliol, Joves d’Esquerra Verda Penedès-Garraf-Anoia Sud va reunir-se a Vilanova i la Geltrú per aprovar un nou coordinador de l’agrupació territorial. Marc Martorell, el coordinador sortint, va deixar el càrrec per haver estat escollit a l’Equip Coordinador Nacional de JEV. Així doncs, qui agafa ara el relleu és Nicolás Compañoni, de Vilafranca del Penedès. Aprovat per unanimitat, es renova així la direcció del territori que, malgrat les dificultats organitzatives, ha aconseguit tirar endavant i sortir-se’n.

En la reunió celebrada, Martorell va fer balanç de la gestió al capdavant d’aquests dos anys, on va posar de manifest el gran acolliment que va tenir l’acte organitzat el 25 de novembre a Segur de Calafell pel Dia Contra la Violència de Gènere, així com la bona acollida que han tingut els perfils a xarxes socials del territori, que s’estrenaven el passat mandat.

Compañoni va agraïr la confiança depositada pel grup, així com la tasca feta per Martorell. El nou coordinador va posar de manifest algunes activitats programades per a preparar de cara als propers mesos, entre les quals està celebrar els dos anys d’activitat al territori el proper 29 d’octubre. També va afegir que, a partir d’ara, no només cal ser visibles a les xarxes socials, sinó també al teixit juvenil del Penedès, de cara a enfortir la participació i la militància al territori.