JEV Badalona-Gramenet-Besòs celebra la seva Assemblea territorial

L’Assemblea ha escollit nova coordinació territorial per encarar els reptes i objectius marcats

El passat dissabte 8 d’octubre Joves d’Esquerra Verda Badalona-Gramenet-Besós, nou nom més representatiu i acordat pel territori en substitució de Barcelonès Nord, va celebrar la seva Assemblea Territorial en la qual es va votar per unanimitat la candidatura de Marta San José i Dani Sosa com a nova coordinació territorial. La Marta renovava així en la coordinació, aprofitant l’Assemblea per fer balanç del seu mandat, però si sumava també en Dani Sosa. D’aquesta manera JEV-BGB passa a tenir una cocoordinació, una figura habitual en l’organització ecosocialista des de fa temps.

Durant el transcurs d’aquesta, a més, tota la militància va discutir, aprovar i presentar el pla de treball que seguirà l’organització juvenil durant el nou mandat. Un pla de treball organitzatiu que ha de permetre estructurar la seva pròpia activitat territorial i enfortir l’organització. La nova coordinació, a més, va donar les gràcies per la confiança de la militància i van posat en valor el camí que ha de recórrer JEV, així com “el nostre compromís per enfortir la militància en tot el territori cap al nou subjecte polític juvenil” van manifestar.

La cloenda de l’Assemblea va permetre omplir el local de convidats i convidades d’entorns diversos. Per exemple, la coordinadora d’ICV Badalona, Aída Llauradó; Jose Luis Muñoz, coordinador d’ICV Sant Adrià; la coordinadora i regidora d’ICV Santa Coloma, Alexandra Sevilla; i Gabino Martínez, coordinador nacional de JEV. També hi van assistir representants d’altres organitzacions locals i territorials com les JERC, la JSC, l’Espurna o EUiA.