JEV Baix Llobregat expressa el seu rebuig a la reactivació del Pla Caufec-Porta de Barcelona

Joves d’Esquerra Verda del Baix Llobregat ha publicat un comunicat expressast el seu rebuig a la reactivació del Pla Caufec-Porta de Barcelona, on es contempla la creació d’un centre comercial i de vivendes de luxe a Esplugues de Llobregat. Aquest Pla ha estat resorgint durant aquests anys malgrat la oposició ciutadana, si bé durant els primers anys de la crisi econòmica semblava la seva mort definitiva, a principis de mes la Junta de Govern Local d’Esplugues aprovava la llicència d’obres per aquest terreny.
El Baix Llobregat és una comarca que en els últims anys ha sigut objectiu de diversos macroprojectes basats en el consumisme i en la depredació del territori, on la mobilització ciutadana ha estat clau per fer retrocedir aquests plans que danyen els nostres barris i a la comarca de maneraeconòmica, social i mediambientalment.

Podeu consultar el comunicat aquí.