Surt al carrer el Jovent 118!

Ja ha sortit al carrer el Jovent número 118, la revista fundada per la JCC l’any 1977, encara en clandestinitat, que ara segueix publicant Joves d’Esquerra Verda. El tema central d’aquest número es centra en la garantia del dret a l’educació al llarg de tota la vida i per tothom. En aquest sentit, a la portada si pot llegir “Universitax”, un joc de paraules que vol denunciar les taxes abusives que exclouen a moltes persones del dret a l’educació superior, tant de la universitat com del món de la formació professional.

Però el Jovent 118 tracta, a més, molts altres temes, com per exemple la pobresa, la mutilació genital femenina o el tancament dels CIEs. A part també hi ha altres seccions habituals com el “Resistències”, aquest cop sobre Etcicom-Som Connexió, “Una finestra el món”, sobre el replegament nacional a partir de l’experiència del Brexit o la secció de cultura sota el títol de botiguers culturals.

Una novetat respectes les edicions anteriors de la revista és que es farà una presentació del número centrat en el tema central: el dret a l’educació. Serà el proper divendres 11 de novembre a les 19.30h a la Llibreria Documenta, al carrer Pau Clarís de Barcelona i l’entrada serà lliure. Una oportunitat que ofereix la revista per aprendre i reflexionar una mica més enllà.

A més la revista té una pàgina web pròpia, www.revistajovent.cat, des d’on es poden consultar tots els articles online, tant d’aquest número com dels anteriors, així com compartir-los a les xarxes socials. ilustracions_11811