Presentació del Jovent 118, parlem sobre educació.

El passat divendres 11 de novembre a les 19:30 va tenir lloc a la llibreria Documenta la presentació del Jovent 118 que va comptar amb una vintena d’assistents. El Jovent és una revista juvenil alternativa, editada per Joves d’Esquerra Verda, de contingut polític i social que té una periodicitat trimestral i una tirada de 10.000 exemplars. El tema central d’aquest Jovent 118 l’ha ocupat l’anàlisi de la situació de l’Educació Superior al nostre país i conseqüentment va ser sobre aquest contingut sobre el que va versar l’acte de presentació.

En aquest acte va participar l’Eduard Requena com a responsable de Formació Professional de CCOO, la Mariona Ferrer en qualitat de professora universitària del sistema públic, l’Oriol Arcas com a investigador del Observatori del Sistema Universitari i l’Andrea Aznar en representació de l’Associació d’Estudiants Progressistes. Tot i que cadascun dels membres d’aquesta taula va donar una visió molt personal sobre els reptes que afronta l’Educació Superior, tots van coincidir en que el principal problema resideix en la voluntat política de voler privatitzar l’educació; desatenent que es tracta d’un dret del que depèn la mobilitat social.