No ens tocareu més! Campanya contra les violències masclistes el 25N.

El dia 25 de novembre és el dia internacional per l’eradicació de les violències masclistes. La violència masclista adopta múltiples formes: violència física, violència psicològica, violència sexual i abusos sexuals i violència econòmica. Es pot manifestar en l’àmbit de la parella, en l’àmbit familiar, en l’àmbit laboral, en l’assetjament sexual i per raó de sexe, o en l’àmbit social, amb les xarxes socials, amb el tràfic de dones i nenes, amb la mutilació genital femenina, els matrimonis forçats, la violència derivada dels conflictes armats, la violència contra els drets sexuals i reproductius i qualsevol de les formes que lesionin la dignitat, la integritat o la llibertat de les dones.

Joves d’Esquerra Verda denuncia les retallades dels pressupostos de la Generalitat un 24%, així com del govern central un 46% en matèria de prevenció de violències masclistes. No n’hi ha prou amb declaracions institucionals, calen polítiques reals i efectives contra les violències masclistes.