Laura Fages i Laura Sánchez noves coordinadores del Camp de Tarragona

L’assemblea territorial de JEV del Camp de Tarragona, celebrada el passat 28 de desembre, va aprovar un document polític i organitzatiu amb els reptes de futur

El passat 28 de desembre Joves d’Esquerra Verda del Camp de Tarragona va reunir-se per aprovar una nova coordinació, la primera que formen dues dones. Així doncs, qui agafa ara el relleu són la Laura Fages i la Laura Sánchez. La votació va prosperar per unanimitat. Es renova així la direcció del territori que ha aconseguit consolidar i ampliar la seva militància.

A l’assembla, la coordinació sortint de la Laura Fages i l’Albert Blay, van fer balanç de la gestió al capdavant aquests dos anys, on van posar de manifest el gran acolliment que van tenir en la candidatura de les municipals i la bona relació amb l’agrupació local d’ICV Tarragona.

Fages i Sanchez van agrair la confiança dipositada per part del grup. Les noves coordinadores van posar a votació, també, un document en el que es recullen algunes activitats programades per a preparar de cara als propers mesos, entre les quals està la de realitzar activitats formatives de forma mensual. També va afegir que, a partir d’ara, no només cal ser visibles a les xarxes socials, sinó també a la universitat, de cara a enfortir la participació i la militància al territori.