JEV celebra el primer Consell Nacional del 2017

El màxim òrgan de decisió entre Assemblees va validar l’estratègia de participació a Un País En Comú, va aprovar el balanç econòmic del 2016 i el pressupost pel 2017 i va permetre debatre i organitzar els propers mesos de l’organització juvenil ecosocialista.

El passat dissabte 4 de febrer Joves d’Esquerra Verda va celebrar el primer Consell Nacional de la formació aquest any 2017 a la seu nacional d’ICV, a Barcelona. A la reunió hi va assistir David Cid, com a coordinador nacional d’ICV, per tal d’explicar com s’està construint el nou subjecte polític i com funcionarà durant els pròxims mesos la plataforma de participació que s’aplega sota el nom d’Un País En Comú. Això va permetre intercanviar opinions i debatre sobre alguns aspectes, com la necessitat de que el nou espai tingui un referent juvenil fort que lideri el discurs jove.

En aquest sentit, la formació ecosocialista va reafirmar el seu compromís amb el nou espai polític que s’està creant i va validar la participació en la creació del marc ideològic així com en l’assemblea del proper més d’abril per tal d’introduir-hi la visió i les necessitats de la gent jove.

En el marc del Consell Nacional també es va fer un repàs a l’actualitat política catalana, espanyola i internacional. A més, es va aprovar per unanimitat una resolució presentada per la sectorial de Relacions Internacionals de JEV sobre l’europeisme crític davant dels reptes d’Europa i la necessitat de lluitar per una altra Europa. La podeu consultar aquí.

A part, el Consell Nacional va aprovar tant el balanç econòmic de l’any 2016 com el pressupost per aquest 2017, documents que podreu consultar en breus a l’apartat “Documents” de la web en el marc de l’exercici de transparència que caracteritza des de fa anys l’organització, que té accessible aquesta informació des de ja fa alguns anys.